Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Vremenska prognoza

CENTRAL - APARTMANI BEOGRAD

apartman- beograd

CENOVNIK

Dnevno      od  55 €
• 11 - 20 dana    45 €
• Preko 30 dana    Cena na upit

STRUKTURA APARTMANA

• Apartman: 35+16 m² (galerija)
• Kapacitet: 6 osobe
• Sprat: prizemlje

Iznajmljivanje apartmana u Beogradu - CENTRAL, je odlična prilika za sve one koji žele da budu smešteni na atraktivnoj lokaciji u najstrožem centru Beograda, u zastićenoj, pešačkoj kulturno-istorijskoj zoni Knez Mihailove ulice, sa najlepšim pogledom na glavni gradski Trg Republike i nizom pratećih sadržaja.

Prenoćište u Beogradu - CENTRAL kao i ostali jeftini apartmani Beograd lociran je u okolini nekoliko beogradskih parkova, Kalemegdana, kao i svih znamenitosti grada Beograda.

Jeftini apartman u Beogradu – CENTRAL nalazi se u uglednoj zgradi, okružen kafićima, restoranima i mnogobrojnim radnjama u kojim možete shopingovati.

Odmah pored ulaza nalazi se Coffe dream pa dan možete započeti šoljicom ukusne espresso kafe.

apartmani-beograd


Pogledajte na većoj mapi, Central Apartman Zmaj Jovina 15 Beograd Srbija

Lokacija Apartman Central
apartmani-beograd-video

Apartman na dan u Beogradu – CENTRAL je apartman sa galerijom, na kojoj četiri osobe mogu da spavaju na dva velika francuska ležaja, a dole dve odrasle osobe na udobnoj sofi.

Prenoćište u centru Beograda - CENTRAL mimimalistički je opremljen i zanimljiv zbog izuzetno iskorišćenog galerijskog prostora koji je u staklu.

Apartman u Beogradu za izdavanje - CENTRAL raspolaže moderno i dobro opremljenom kuhinjom. Kupatilo je veliko, sa svom potrebnom galanterijom. Veliki plakari su pogodan za skladištenje stvari i odeće.

Apartmani na dan - Rentalsbelgrade - za osobe sa stilom

apartmani-u-beogradu