Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Vremenska prognoza

KNEZ CITY STAY - APARTMANI BEOGRAD

apartman- beograd

CENOVNIK

• Dnevno  od  55 €
• 13-20 dana    45 €
• Preko 30 dana    Cena na upit

STRUKTURA APARTMANA

• Apartman: 50 m²
• Kapacitet: 4 osobe
• Sprat: 2

Apartman u Beogradu za izdavanje / Dnevno rentiranje KNEZ CITY STAY nalazi se u strogom Centru Beograda, u pešačkoj zoni Knez Mihailove ulice, Trga Republike i Terazija, na najpopularnijoj lokaciji u gradu.

Rentiranje apartman u Beogradu
KNEZ CITY STAY vrši se na dnevnom nivou i predstavlja odličnu zamenu za hotelski smeštaj. Apartman na dan KNEZ CITY STAY nudi sav komfor hotelskog smeštaja po mnogo jeftinijoj ceni. Fantastična lokacija apartmana i pristupačna cena pruža vam mogućnost da boravite u najpoznatijem istorijsko kulturnom delu Beograda.

Ukoliko dolazite kolima, parkiranje je moguće u okolnim ulicama ili u obližnjoj javnoj garaži Obilićev Venac udaljenoj oko 100 m od vašeg prenoćišta u Beogradu.

Apartman u Knez Mihajlovoj ulici - elegantan i moderan, potpuno je nov i namenjen je za privatni smeštaj u Beogradu / Apartman na Dan.

Smeštaj za izdavanje u Beogradu KNEZ CITY STAY savršen je izbor za boravak od jedne do četiri osobe, a struktura apartmana je tome prilagođena. Ukoliko boravite u Stan na dan apartmanu KNEZ CITY STAY imaćete sav komfor Hotelskog smeštaja po mnogo jeftinijoj ceni.

apartmani-beograd


Pogledajte na većoj mapi, Knez City Stay Apartman Zmaj Jovina 14 Beograd Srbija

Lokacija Apartman Knez
apartmani-beograd-video

Izdavanje apartmana u Beogradu KNEZ CITY STAY razlikuje se od boravka u apartmanskom smeštaju u Beogradu ako ništa onda po luksuzu i ceni koju vam možemo ponuditi.

Dnevni apartman u strogom centru Beograda KNEZ CITY STAY odiše vrhunskim kvaltetom, a posebna pažnja je posvećena opremanju i uređenju enterijera za izdavanje stana na dan.

Apartman KNEZ CITY STAY ima dve odvojene sobe sa dva velika bračna kreveta, a rasveta pruža izgled modernog ambijenta.

Smeštaj u centru Beograda KNEZ CITY STAY nudi savršen komfor za opuštanje i odmor.

Apartmani na dan - Rentalsbelgrade - za osobe sa stilom

apartmani-u-beogradu