Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Vremenska prognoza

MR&MRS - APARTMANI BEOGRAD

apartman-beograd

CENOVNIK

• Dnevno    od  39 €
• 8-15 dana     39 €
• Preko 30 dana    Cena na upit

STRUKTURA APARTMANA

• Apartman: 30 m²
• Kapacitet: 2 osobe
• Sprat: 4

Luksuzni Apartman za Dnevno Izdavanje / Iznajmljivanje Beograd MR & MRS nalazi se u strogom Centru Beograda, na par minuta hoda od Trga Republike, Terazija i Knez Mihajlove ulice.

Poslovni Apartman u Beogradu je tako blizu svih gradskih dešavanja, a opet ušuškan u mirnoj ulici sa predivnim pogledom na krovove Beograda. Povezanost Apartmana / Stana MR & MRS sa ostalim delovima grada je izuzetna. Ukoliko dolazite kolima, parkiranje je moguće duž same ulice (zona 3) ili u obližnjoj javnoj garaži Politika udaljenoj oko 200 m od vašeg poslovnog smeštaja u Beogradu.

Jeftini Apartman u Beogradu - prelep i romantičan, potpuno je renoviran i namenjen je za Rentiranje na dnevnom nivou Stan na Dan.

Smeštaj u Beogradu MR & MRS idealan je za boravak jedne ili dve osobe (para), a njegov naziv ide tome u prilog. Boraveći u poslovnom apartmanu stičete ustisak smeštaja u najluksuznijoj hotelskoj sobi nekog od renomiranih svetskih hotela.

Apartmanski Smeštaj u Beogradu MR & MRS razlikuje se od boravka u Hostelima i Hotelima Beograd ako ništa onda barem po pristupačnoj ceni koju vam možemo ponuditi.

apartmani-beograd


Pogledajte na većoj mapi, Mr & Mrs Apartman Stevana Sremca 2 Beograd Srbija

Apartman Stevana Sremca
apartmani-beograd-video

Dvokrevetni apartman u Beogradu Mr & Mrs odiše skupocenim, vrhunskim kvaltetom. Pri opremanju i uređenju enterijera posvećena je pažnja mnogim detaljima. Kreveti (dva odvojena kreveta koji se po potrebi mogu sastaviti u celinu), nocni stočići, kuhinja, kamin i orman su izrađeni od punog drveta. Halogena rasveta stvara igru svetla i zajedno sa par reprodukcija slika poznatih slikara Rubensa i Veronesea, skulpturama i dekorativnim draperijama daje prefinjen ambijent Studio Apartmana.

Klupski stočić i dve stilske polufotelje u kombinaciji sa retro komodom pružaju savršen kutak za opuštanje i odmor. U hodniku se nalazi trokrilni orman dovoljan za smeštaj ličnih stvari i veliko ogledalo. Kuhinja je opremljena sa potrebnim kuhinjskim elementima. Kupatilo je urađeno od kvalitetne italijanske granitne keramike I klase.

Apartman za Kratkoročno izdavanje Beograd Mr & Mrs pruža vam uživanje u gledanju velikog plazma TV-a i Wi-Fi Internet konekcije. Sve navedene stvari čine Apartman u Beogradu za izdavanje jedinstvenim u odnosu na ostale stan na dan apartmane u Srbiji.

Apartmani na dan - Rentalsbelgrade - za osobe sa stilom

apartmani-u-beogradu