Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Vremenska prognoza

RIALTO - APARTMANI BEOGRAD

apartman- beograd

CENOVNIK

Dnevno      od  49 €
• 11 - 17 dana    44 €
• Preko 30 dana    Cena na upit

STRUKTURA APARTMANA

• Apartman: 50 m²
• Kapacitet: 4 osobe
• Sprat: 7

Četvorokrevetni apartman u Beogradu - RIALTO, veoma je dobro uređen i nalazi se u ekskluzivnom delu centra Beograda, u blizini Trga Republike, samo nekoliko minuta hoda od Kalemegdanske tvrđave, zoološkog vrta, boemske četvrti Skadarlije kao i Knez Mihajlove shoping zone sa brojnim nacionalnim i internacionalnim restoranima, brzom hranom (McDonald's, KFC, Caribic Pizza...) kao i kafe barovima (Costa Coffee, Coffee Dream, Greenet...).

Privatni smeštaj u Beogradu - RIALTO lokacijski je pored mnogih galerija, kao i Narodnog pozorišta i svih glavnih turističkih atrakcija.

Smeštaj za izdavanje u Beogradu - RIALTO nalazi se u centralnoj zoni, okružen dobrim komšilukom i osvetljenim ulicama.

Odmah pored ulaza je ROGGENART pekara kao i nekoliko restorana za svačiji ukus.

apartmani-beograd


Pogledajte na većoj mapi, Rialto Apartman Dečanska 7 Beograd Srbija

Lokacija Apartman Rialto
apartmani-beograd-video

Apartman za izdavanje Beograd - RIALTO je prostran i dve osobe mogu komotno da spavaju na velikom francuskom ležaju, a druge dve odrasle osobe na udobnoj sofi.

Stan za izdavanje Beograd - RIALTO nalazi se na sedmom spratu (zgrada od osam spratova), sa malim simpatičnim ali pouzdanim liftom u tihom okruženju.

Apartman na dan Beograd - RIALTO omogućava vam lep pogled na grad i reku, a sa druge strane na mirno dvorište zgrade. Kuhinja je moderna i dobro opremljena. Kupatilo je veliko, sa svom potrebnom galanterijom. Veliki plakar je pogodan za skladištenje stvari i odeće.

Apartmani na dan - Rentalsbelgrade - za osobe sa stilom

apartmani-u-beogradu