Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Vremenska prognoza

TERAZIJE - APARTMANI BEOGRAD

apartman- beograd

CENOVNIK

Dnevno      od  59 €
• 13 - 20 dana    50 €
• Preko 30 dana    Cena na upit

STRUKTURA APARTMANA

• Apartman: 70 m²
• Kapacitet: 6 osobe
• Sprat: 3

Stan za dnevni odmor u Beogradu - TERAZIJE potpuno je renoviran trosoban apartman u centru Beograda na Terazijama. Apartman se nalazi na par minuta hoda od pešačke zone Knez Mihajlove ulice.

Svi Beograd Apartmani su u neposrednoj blizini Kalemegdanske tvrđave, Narodnog pozorista u Beogradu kao i čuvene ulice Strahinjića Bana, koja je poznato mesto za noćne izlaske i koju ne smete propustiti da obiđete ukoliko želite da se dobro provedete.

Apartman za dnevno rentiranje - TERAZIJE nalazi se na svega nekoliko minuta hoda od boemske četvrti Skadarlija, koja predstavlja istorijsku znamenitost urbanog grada.

Stan za dnevno izdavanje u Beogradu - TERAZIJE lociran je u blizini pijace Zeleni venac, a Železnička stanica Beograd i Autobuska stanica Beograd su na par minuta hoda.

Jedna od najvećih gradskih garaža nalazi se iza ugla 50 m od apartmana za rentiranje u Beogradu. U njoj ćete uvek pronaći mesto za parking.

apartmani-beograd


Pogledajte na većoj mapi, Terazije Apartman Kralja Milana 4b Beograd Srbija

Lokacija Apartman Terazije
apartmani-beograd-video

Apartmanski smještaj u Beogradu - TERAZIJE se nalazi u drugom redu zgrada tako da iako u glavnoj ulici, apartman je zaštićen od buke.

Stan za izdavanje Beograd - TERAZIJE je na trećem spratu u zgradi sa liftom.

Apartman na dan Beograd - TERAZIJE je izuzetno prostran apartman koji prima šest odraslih osoba. Sastoji se od dve odvojene spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, kupatila sa wc-om, zasebnog wc-a i terase. Glavna spavaća soba je sa bračnim krevetom, u manjoj sobi su dva odvojena ležaja dok je u dnevnoj sobi ugaona garnitura koja se pretvara u dupli ležaj. U apartmanu postoju prostrano kupatilo sa velikom tuš kabinom i svom potrebnom galanterijom. Pored toga u apartmanu postoji još jedan posebni toalet.

Apartman za dnevno izdavanje u Beogradu - TERAZIJE poseduje novu i veliku kuhinju, opremljenu sa svim potrebnim aparatima. Tri velika plakara pruziće vam dovoljno mesta za dlaganje vaših stvari. Apartman ima i veliku lepu terasu idealnu za jutarnju kafu.

Apartmani na dan - Rentalsbelgrade - za osobe sa stilom

apartmani-u-beogradu