Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Vremenska prognoza

DENTAL  TURIZAM

Stomatološki turizam podrazumeva putovanje u inostranstvo, prvenstveno zbog pristupačnijih stomatoloških usluga: lečenje zuba, zubna hirurgija i stomatološke procedure, koje su generalno skuplje u sopstvenoj zemlji.PREDNOSTI STOMATOLOŠKOG TURIZMA

• Bez sumnje, najveća prednost dentalnog turizma je velika ušteda. Neke zemlje, uključujući i Srbiju, su u stanju da pruže najkvalitetnije stomatološke usluge po nižim cenama, zbog niže cena rada i nižih administrativnih troškova u tim zemljama.
• Budite sigurni da će usluga koju dobijete u stomatološkim ordinacijama u Srbiji biti jednaka ili veća nego u vašoj zemlji. Stomatolozi u Srbiji su dobro obrazovani i obučeni su da primenjuju savremenu opremu i materijale.
• Dobićete stomatološke usluge u najpogodnijem trenutku za vas.• Iako je primarna motivacija za većinu klijenata pristupačna stomatološka nega, za neke ljude to je odlična prilika za kombinovanje stomatoloških usluga i putovanja / odmora. Imajući u vidu niske cene drumskog, železničkog i avio-saobraćaja, možete čak povesti i svoje prijatelje ili familiju. Takođe, za zakazivanje kod stomatologa ne treba mnogo vremena, a troškovi smeštaja nisu veliki.


Pristupačna, kvalitetna stomatološka zaštita za Vas i vašu porodicu.

apartman- beograd

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.Dobrodošli u Stomatološku ordinaciju Dr. Emil Crljen.
Klinika postoji od 1988, i nalazi se u Beogradu. Mi smo tu da Vam pružimo što ugodniji boravak u Srbiji, i da Vam obezbedimo najbolju stomatološku zaštitu koja je potrebna. Najbolji odnos cena / kvalitet:

1. Naš stomatološki tim će se pobrinuti za vas
2. Stomatološka ordinacija je opremljena modernom tehnikom i ispunjava sve Evropske standarde
3. Vrhunska usluga - Garantovano iskustvo
4. Cenama i do 80 % niže nego u zemljama kao što su Nemačka , Velika Britanija, Italija , Francuska

Stomatološka ordinacija Dr. Emil Crljen uspešno posluje 25 godina.
Radno vreme: ponedeljak-nedelja
Način plaćanja : gotovina

Pogledajte cene stomatoloških usluga i trajanje tretmana u stomatološkoj ordinaciju dr. Emil Crljen u Beogradu:

CENOVNIK

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja možete nas kontaktirati i zahtevati personalizovanu ponudu besplatno.

apartman- beograd